Loading...

Vrei să te alături echipei noastre?

Găsește rolul potrivit pentru tine!
Vrei să te alături echipei noastre?
Aici îi atragem şi îi întâmpinăm pe clienţii noştri, oferindu-le produse de calitate din cele mai variate game, la cel mai bun preţ.

Principalul nostru scop este satisfacția clienților, iar pentru aceasta trebuie să ne asigurăm că oferim, prin acțiunile noastre, tot efortul și implicarea necesară.

Vei lucra într-un mediu plăcut unde îți vei răsfăța simțurile cu muzică chill, arome relaxante și decoruri de poveste, asta în timp ce muncești.

Acesta este locul în care munca în echipă reprezintă elementul cheie atât pentru rezultate excelente în vânzări, cât şi pentru o zi de lucru armonioasă.

 

Magazin Charisma
Aici îi întâmpinăm pe clienţii noştri online, oferindu-le produse de calitate din cele mai variate game, la cel mai bun preţ.

Principala noastră grijă este mulțumirea clienților, iar pentru aceasta trebuie să ne asigurăm că le oferim toate informațiile necesare pentru a-și achiziționa produsele dorite, la un clik distanță.

Prin intermediul serviciului nostru online, continuăm să oferim clienţilor produse de calitate din cele mai variate game, la cel mai bun preţ.

Magazin Online
Aici ne asigurăm că produsul potrivit ajunge în locul potrivit şi la momentul potrivit.

Și pentru că totul se concentrează pe satisfacția clienților, noi vrem să ne ducem misiunea până la capăt, astfel încât produsele noastre să fie la disponibilitatea clienților noștri în magazine, iar cele comandate prin platformele sau magazinul nostru online să le fie livrate partenerilor și clienților noștri.

Logistica
Aici ne asigurăm că produsele, marcă proprie, sunt concepute la standardele de calitate cu care ne-am obișnuit clienții și că sunt asigurate stocurile necesare pentru a onora toate comenzile.
Producție
Aici lucrăm în back-office și gândim strategii de creștere pentru a asigura tot suportul necesar întregii echipe, de la nevoia de personal, la conceperea de produse noi, până la promovarea produselor și companiei.
Corporate