Loading...

Valori în care credem

Să lucrezi alături de noi înseamnă să fii într-o echipă care împărtășește aceleași valori și aceeași dorință pentru succes.
Valori în care credem

Valorile noastre reflectă spiritul şi sufletul Electric Masters. Acestea definesc ceea ce ne face să lucrăm aici şi felul în care facem lucrurile.

Când interacţionăm cu colegii şi cu clienţii noştri, valorile noastre ne ajută să ne dezvoltăm şi să creştem.

Luate fiecare în parte, aceste valori pot părea evidente, însă, împreună, acestea formează ceea ce noi considerăm că este unic şi diferit faţă de multe alte companii

Ca membru în echipa noastră vei beneficia de același tratament de care are parte orice coleg, întrucât noi avem Respect pentru oameni și mediul înconjurător.

Suntem onești, deschiși și corecți unii cu ceilalți, ne străduim să rămânem obiectivi în orice interacțiune. Ne respectăm reciproc capacitatile profesionale și valorile în care credem, ne manifestăm întotdeauna cu moderație și considerație. Știm că împărtășim idei, opinii și experiențe diferite, de aceea întâi ascultăm și abia apoi venim cu răspunsuri. În plus, integritatea fiecăruia, nu doar ca virtute personală, este piatra de rezistență și respectul reciproc în interacțiunile din cadrul echipei

Ne respectăm promisiunile și încercăm să oferim mai mult decât promitem.

Liderii noștri sunt un exemplu pentru echipele lor, pentru felul în care își susțin coechipierii și le insuflă pasiunea lor pentru “lucrul bine făcut”, întrucât suntem conștineți că Responsablitatea fiecăruia construiește succesul tuturor.

Gândim pe termen lung și credem că succesul se construiește în timp, pe bazele stabile ale unei gândiri sănătoase de business și ale unor obiective strategice clare și realizabile, dar nu în ultimul rând succesul se construiește prin Evoluția personală, continuă, a fiecărui individ.

 

Investim în dezvoltarea echipei noastre și ne bucurăm să vedem în ea motivația de a se dezvolta atât pe plan profesional, dar și personal, conștientă fiind că dezvoltarea ei va crește valoarea companiei.

 

Suntem o echipă și reușim să îmbinăm armonios performanțele profesionale cu dezvoltarea noastră personală. Ne respectăm familia, avem grijă de sănătatea noastă și știm să ne distrăm, întrucât suntem conștienți că trebuie să existe un Echilibru între toate elementele care definesc viața de zi cu zi.