Loading...

Șofer Livrator - Charisma

Ești o persoană dinamică căreia îi place să șofeze? Atunci acesta ar putea fi rolul perfect pentru tine!
Șofer Livrator - Charisma

Munca nu ți s-a părut niciodată o corvoadă? Atunci vei fi la locul potrivit pentru că la noi niciodată nu vei avea timp să te plictisești și în plus îți vei menține condiția fizică.

Și pentru că ne dorim o persoană dinamică vei avea acitivități diverse, de la descărcarea produselor primite de la furnizori, etichetarea și organizarea acestora în depozite, până la aprovizionarea magazinelor Charisma cu marfă, având uneori ocazia să ne cunoști clienții speciali, prin livrarea comenzilor la ei acasă.

Nici activitățile mentenanță sau administrative nu îți vor fi străine, întrucât și acestea joacă un rol important în desfăfurarea optimă a activității întregii firme, așadar....vei fi persoana pe care cu toții ne bazăm.

Și, pentru că la rândul tău ești client în online, iar așteptările tale sunt pe măsură, vei avea șansa să îi acorzi clientului atenția pe care și tu ai vrea s-o ai. Astfel vei pregăti coletele cu produsele comandate de clienți în magazinul online pentru a fi livrate prin curier.

Ca să faci toate acestea, noi ne dorim o persoană ordonată, organizată, cu foarte multă energie, integră și cu un simț ridicat pentru asumarea responsabilităților.

Nu-i așa că este un job provocator? Acum e șansa ta să lucrezi în echipa noastră și să ai un job ieșit din comun.

 

Ești persoana dornică să se alăture echipei noastre?


Aplică aici!