Loading...

Operator Facturare - Aroma Land

Eşti o persoană organizată și cu abilităţi impresionante de comunicare cu oamenii? Atunci acesta ar putea fi rolul perfect pentru tine!
Operator Facturare - Aroma Land

Este unul din cele mai complexe job-uri din departamentul Aroma Land, iar pentru a te potrivi este necesar să fii o persoană extrem de comunicativă, să deții abilități excelente vânzare prin telefon întrucât va trebui să comunici cu partenerii noștri care au plasat comenzi în platformele companiei, să îi consiliezi în privința produselor și platformelor și să influențezi comenzile acestora în funcție de ofertele existente și obiectivele de vânzare ale departamentului. Iar pentru acest lucru trebuie să fii dornic să te pui la curent cu campaniile, activităţile de vânzări şi strategiile curente și să ai abilitatea de a le transmite clienților.

De asemenea organizat, implicat și cu inițiativă sunt cuvintele care te descriu, întrucât va trebui să gestionezi comenzile preluate, să le aloci ordinea în care trebuie prelucrate în depozit, în funcție de condițiile comerciale agreate cu partenerii noștri.

Iar profesionalismul tău nu se oprește aici, întrucât lucrul cu computerul în programe de gestiune privind  gestionarea stocurilor, procesarea comenzilor prin avizarea sau facturarea produselor, accesarea platformelor de livrare prin curier ar trebui să fie o joacă pentru tine!

Un alt cuvânt care să te caracterizeze este ordonat, pentru că îți vei gestiona documentele emise în baza comenzilor.

Nu-i așa că este job-ul pe care ți-l doreai? Acum e șansa ta să lucrezi în echipa noastră și să ai un job ieșit din comun.

 

Ești persoana dornică să se alăture echipei noastre?

Aplică aici!