Loading...

Beneficiile tale

Da, avem și beneficii. Convinge-te!
Beneficiile tale

Suntem o companie care prețuieste și răsplătește dedicarea, performanța și orientarea către rezultate. Este important pentru noi să simţi aprecierea şi tratamentul corect din toate punctele de vedere. Pe termen lung, bunăstarea ta reprezintă elementul cheie al succesului nostru. Acest lucru înseamnă beneficii excelente pentru noi toți.

Analizează-le!

Prețurile noastre sunt unele competitive pe piața de profil, însă pentru noi, colegii, sunt chiar şi mai bune! Noi toți beneficiem de prețuri speciale când facem cumpărături din Magazinele Charisma.
Poți face cumpărături la costuri mici

Vino la interviu să ne cunoaștem, iar noi te vom recompensa cu un voucher de 10% discount la achiziționarea de produse din Magazinele Charisma!

M-aș bucura să te cunosc!

Aplică acum, aici!

Beneficiu încă de la interviu

Fie că ești colegul nostru sau nu, chiar dacă nu te potrivești job-urilor lansate de noi, poate știi pe cineva care ar fi interesat și corespunde cerințelor noastre, recomandă-l și în plus, îi faci un bine!

Spune-i de noi!

Recomandă job-ul unui prieten!

Programul de recompensare încurajează și răsplătește în fiecare zi dedicarea și implicarea pe termen lung a colegilor, precum și orientarea către rezultate.

Fie că ești consilier în magazinele noastre sau cel care realizează produsele din mărcile proprii, vei fi recompensat lunar pentru rezultatele obținute, în funcție de obiectivele asumate.

Doar împreună și prin eforturile tuturor putem continua să consolidăm succesul companiei.

Recompensăm succesul

La începutul carierei tale la noi, timp de 6 luni vei beneficia de instruire şi inducție și vei fi premiat pentru interesul tău de a te acomoda în echipa noastră și de a te implica în responsabilitățile care ție se cuvin.

Noi încurajăm și stimulăm dezvoltarea personală și profesională a colegilor noştri, iar acest obicei  face parte cultura companiei. Și, de aceea, anual, sau chiar mai des, poți beneficia de traininguri, cursuri sau conferințe de dezvoltare atât pentru cariera ta, dar și pe plan personal.

Aceste frumoase obiceiuri constituie instrumentele noastre prin care îți dăm șansa de a-ți îmbunătății skill-urile și schimbării rolului în companie. 

Instruire și dezvoltare

Poți deveni mentorul colegilor tăi, fie că aceștia sunt la început de drum (în cele 6 luni de inducție și instruire), fie că îți ajuți colegii care au trecut pe un nou rol, iar tu te pricepi cel mai bine în transmiterea informațiilor și valorilor.

În plus pe lângă bonusul pe care îl vei primi pentru această perioadă de mentorat, vei avea ocazia extraordinară să-ți pui în valoare și să-ți îmbunătățești abilitățile de leadership.

Poți deveni mentorul colegilor tăi

Suntem bucuroși să avem în echipă colegi cu peste un deceniu de activitate în cadrul companiei, iar cu această ocazie putem trage concluzia că ei sunt cei care au contribuit activ la dezvoltarea culturii organizaționale și cei care s-au regăsit în valorile companiei.
Motiv pentru care, după primul nostru an împreună, lună de lună, îți premiem fidelitatea.

Bonus de loialitate

Considerăm că prin evaluările muncii tale, feedback-ul nostru, dar și al tău este esenţial pentru dezvoltarea şi satisfacţia ta.

În plus, evaluările după primele trei și șase luni de acomodare, dar și cele anuale constituie instrumentele noastre prin care îți stabilim necesitățile tale de îmbunătățire şi revizuirile salariale. 

Îți apreciem aportul

Sărbătorim fiecare victorie și ne dorim, prin realizările noastre, să fim o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Știm să ne bucurăm de aceste victorii, mai mici sau mai mari, prin ieșiri la evenimente culturale, excursii, teambuilding-uri, petreceri de ziua firmei, de Crăciun sau de 8 Martie

 

Promitem că ne vom bucura împreună de ziua ta și-ți vom cânta “La mulți ani”!

În aceeași măsură ne vom bucura de succesele tale personale, fie că ai luat un examen, ai absolvit o școală, te-ai căsătorit sau ai adus pe lume o minune, noi îți vom fi alături și ne vom bucura pentru tine!

Sărbătorim victoriile și nu numai

Beneficiul “SUPREM” pe care ți-l putem oferi: te vom ajuta să te integrezi, să te dezvolți și să aduci rezultate valoroase într-o companie a cărei cultură organizațională este bine structurată și pe care o îmbunătățim mereu.

Cultura organizațională a companiei