Loading...

Coordonator Magazine

Ești la curent cu noile trand-uri în decorațiuni interioare și ai cele mai bune idei de promovare? Atunci acesta ar putea fi rolul perfect pentru tine!
Coordonator Magazine

Coordnator Magazine este unul din cele mai provocatoare roluri din companie, întrucât toate acțiunile acestuia sunt îndreptate spre satisfacția clientului, dar și înspre colaborarea cu echipele din magazine, fiind o ocazie perfectă de a-ți începe cariera la noi.

Pentru a te potrivi rolului, trebuie să fii o persoană energică, entuziastă, comunicativă, cu inițiativă și cu multe idei de promovare și nu în ultimul rând, să fii leader.

Vei avea o muncă dinamică, cu vizite în Magazinele Charisma și te vei asigura de buna funcționare și organizare a magazinelor, astfel încât acestea să corespundă standardelor Charisma, dar și așteptărilor clienților, iar pentru a realiza toate acestea trebuie să te asiguri de existența stocurilor de produse în magazine și expunerea lor, de imaginea și atmosfera ambientală și te vei asigura că ai o echipă entuziastă cu care vei putea colabora pentru a face ca lucrurile să se întâmple, în spiritul valorilor noastre și pentru atingerea obiectivelor lunare.

Ne dorim să fii la curent cu noile tehnici de marketing pentru a propune campanii de promovare, dar să nu te oprești aici și să asiguri toată logistica necesară pentru a lansa campaniile în Magazinele Charima.

Crezi că e destul de provocator pentru tine? Acum e șansa ta să lucrezi în echipa noastră și să ai o carieră ieşită din comun.

 

 Ești persoana dornică să se alăture echipei noastre?

Aplică aici!