Loading...

Agent Servicii Clienți Online

Eşti o persoană sociabilă, optimistă, cu abilităţi excelente de comunicare? Atunci acesta ar putea fi rolul perfect pentru tine!

Agentul de Servicii Clienţi Online nu este un robot care răspunde la mesajele online sau la apeluri telefonice, el este foarte uman și serviciile lui oferă și garantează calitatea de care clientul are nevoie. El clarifică nelămuririle clienților legate de produse, preț sau transport, construind o potențială colaborare viitoare cu aceștia.

Vei avea un job dinamic, unde nicio zi nu seamănă cu alta, cu noi provocări din partea clienților.

Pentru a te potrivi rolului, trebuie să fii o persoană entuziastă, comunicativă, capabilă să efectueze mai multe activităţi concomitent şi să păstreze o abordare calmă şi profesionistă chiar şi în cele mai stresante situaţii. Trebuie să ai exerciţiu în a-ţi asuma responsabilitatea şi în preluarea iniţiativei, fiind în acelaşi timp mereu cu zâmbetul pe buze, chiar dacă clientul nu te vede, el te simte.

Ne dorim să îţi placă să lucrezi atât cu computerele, cât şi cu oamenii și de cele mai multe ori concomitent.

Şi, nu în ultimul rând, trebuie să fii dornic să te pui la curent cu campaniile, activităţile de vânzări şi strategiile curente și să ai abilitatea de a le transmite clienților.

Munca ta zilnică include gestionarea solicitărilor referitoare la comenzile online provenind de pe toate canalele – de la comenzi online, e-mail şi chat live, la apeluri telefonice. Vei emite documentele de facturare și transport și vei solicita  pregătirea comenzilor clienților în depozit pentru livrarea acestora prin curier.

Sună provocator, nu-i așa? Acum e șansa ta să lucrezi în echipa noastră și să ai o carieră ieşită din comun.

 

Ești persoana dornică să se alăture echipei noastre?

Aplică aici!