Loading...

De ce să te alături echipei noastre?

Pentru că investim în oameni și în cultura organizațională!
De ce să te alături echipei noastre?

Electric Masters este o firmă de familie cunoscută pe plan local prin Magazinele Charisma, dar și prin produsele Aroma Land. Iar fiecare dintre colegii noștri poate simți acest lucru, deoarece cultura companiei noastre este caracterizată de corectitudine, deschidere, egalitatea șanselor, încredere reciprocă și, nu în ultimul rând, profesionalism și performanță. Ne place ce facem și întreaga echipă investește multă energie pentru a atinge obiectivele companiei, pași necesari pentru împlinirea misiunii acesteia prin care ne dorim să Creștem brand-urile pentru a fi sinonime cu valorile noastre.

Cel mai important este faptul că, indiferent de poziția în companie, de la consilierii din magazinele de prezentare până la cei care asigură logistica necesară și cei care promovează produsele noastre, toți au aceeași orientare spre client. Acest lucru impune o atitudine profesionistă și implicare a tuturor departamentelor, ce  gravitează în jurul clientului și necesităților sale.

Am investit în oameni, întrucât datorită lor ne-am dezvoltat și continuăm să ne dezvoltăm, conștintizând că prin experiența, pasiunea și implicarea lor le datorăm succesul, ei fiind cei care ne fac să ieşim cu adevărat în evidenţă

 

 Ești persoana dornică să se alăture echipei noastre?

Aplică aici!