Loading...

Manager Magazin

Eşti un lider cu spirit de intraprenor şi cu un entuziasm grozav? Atunci acesta ar putea fi rolul perfect pentru tine!

Manager Magazin este un rol provocator, întrucât orice activitate este orientată spre client, spre gestionarea magazinului și echipa pe care o coordonează, fiind o ocazie perfectă de a-ți începe cariera la noi.

Marea majoritate a leader-ilor noştri au fost promovați din rândul Consilierilor de Vânzări care au avut rezultate excepționale și un simț înnăscut de a fi leader și un bun exemplu pentru echipă.

Pentru a te încadra în rolul de Manager Magazin nu trebuie să te rezumi doar la a fi şef, înseamnă să câştigi respectul echipei. De fapt, accentul nu se pune foarte mult asupra ta, ci asupra aptitudinilor tale de leader, asupra capacităţii tale de a-i inspira şi motiva pe colegii tăi să obţină rezultate excelente.

Toţi Managerii noștri de Magazin au un simţ înnăscut pentru comerţ și sunt pregătiți pentru a avea aptitudini excelente de a fi leaderi. De asemenea, sunt capabili să îi pregătească şi să îi inspire pe ceilalţi, cu o dorință și un entuziasm nelimitat.

Rolul tău în calitate de Manager de Magazin este să maximizezi oportunităţile de vânzări şi rentabilitatea magazinului tău şi să monitorizezi rezultatele. Trebuie să asiguri cel mai înalt nivel posibil pentru serviciile oferite clienţilor şi să te asiguri că abordarea clienților și promovarea produselor este realizată conform indicaţiilor tale.

Te vei implica în buna funcționare și organizare a magazinului, astfel încât acesta să corespundă standardelor Charisma, dar și așteptărilor clienților, iar pentru a realiza toate acestea trebuie să asiguri stocurile de produse în magazin și expunerea lor, de imaginea și atmosfera ambientală.

De asemenea, te vei ocupa de inducția, instruirea, dar și de evaluarea Consilierilor de Vânzări astfel încât aceștia să își cunoască responsabilitățile, să fie la curent cu toate activitățile și acțiunile care converg către buna funcționare a magazinului și a satisfacției clientului.

Crezi că tu ești acea persoană? Acum e șansa ta să lucrezi în echipa noastră și să ai o carieră ieşită din comun.

 

Ești persoana dornică să se alăture echipei noastre?

Aplică aici!