Loading...

Consilier Vânzări

Obiectele de decor îți spun o poveste dragă inimii tale? Atunci acesta ar putea fi rolul perfect pentru tine!
Consilier Vânzări

Consilier Vânzări este unul din cele mai provocatoare roluri, întrucât orice activitate este orientată spre client, fiind o ocazie perfectă de a-ți începe cariera la noi.

Pentru a fi parte din echipa noastră trebuie să îți placă în primul rând să comunici cu oamenii, să fii o persoană veselă și optimistă, să fii prietenoasă și cu un excelent simț estetic, dar nu în ultimul rând să fii o persoană responsabilă și harnică.

Toate activitățile din magazin vor fi în spiritul și valorile Charisma. Va fi necesar să inspiri, să ajuți și să îndrumi clienții astfel încât să vii cu cele mai potrivite soluții în întâmpinarea nevoilor acestuia, iar pentru a putea realiza toate acestea trebuie să fii în permanenţă la curent cu privire la toate campaniile şi activităţile noastre de vânzări.

Serviciile noastre către client nu se opresc aici, pentru că tu îl vei întâmpina într-un magazin curat, organizat, cu vitrine aranjate cu stil, cu muzică și arome îmbietoare, iar toatre acestea vor fi posibile datorită ție.

Te identifici cu descrierea candidatului? Acum e șansa ta să lucrezi în echipa noastră și să ai o carieră ieşită din comun.

 

Ești persoana dornică să se alăture echipei noastre?

Aplică aici!