Loading...

Asistent Manager - Aroma Land

Îți place să fii omul de bază care să asigure o comunicare eficientă în echipă? Atunci acesta ar putea fi rolul perfect pentru tine!
Asistent Manager - Aroma Land

Este unul din cele mai provocatoare roluri, în care va trebui să-ți arăți abilitățile de leader, de comunicare, capacități de analiză și sinteză, dar în aceeași măsură și de aplecare spre autodepășire.

De asemenea sper că ești persoana cu atitudine pozitivă, dinamică, responsabilă, riguroasă, meticuloasă, atentă la detalii, corectă și onestă, foarte bine organizată și cu spirit de inițiativă și de răspundere de care avem noi nevoie.

Vei fi liantul echipei, asigurând o comunicare eficientă în cadrul acesteia, fiind nevoie să ai capacitatea de a prelua activități ale managerului echipei Aroma Land și abilitatea de a delega responsabilități.

Profesionalismul tău nu se va opri aici pentru că vei fi persoana de legătură între furnizori, parteneri și companie, iar pentru acest lucru va fi nevoie să ai abilități de comunicare, de negociere și vânzare pentru a face o ofertare corectă.

Lucrul cu calculatorul este o joacă pentru tine? Sper că da pentru că vei pune la dispoziția managerului rapoarte privind vânzările și previzionările de vânzare versus stocuri. Și, toate acestea vor fi posibile pentru că noi ne vom baza pe capacitatea ta de organizare a timpului, de planificare și prioritizare a sarcinilor la locul de muncă cu încadrarea în dead-line-uri strânse.

Nu-i așa că este job-ul provocator pe care ți-l doreai? Ar putea fi rolul perfect pentru tine, care să te motiveze pentru a trece la un alt nivel al carierei tale!

 

 Ești persoana dornică să se alăture echipei noastre?

Aplică aici!