Loading...

Marketing & Content Creator-Editor

Scrisul și fotografia sunt pasiunile tale? Atunci acesta ar putea fi rolul perfect pentru tine!
Marketing & Content Creator-Editor

Copywriter-ul este ”poetul” și fotograful companiei noastre. El creează conținut pe diverse teme prin care ajută cititorii să își găsească produsele preferate, să fie informați, dar și să își găsească răspunsul la anumite întrebări. Tot el face și prelucrează pozele inspirate pentru articolele sale.

Dacă ești o persoană creativă, ai imaginație bogată, îți place să scrii și în plus fotografia este una din pasiunile tale, atunci ai putea fi în locul potrivit pentru că noi avem nevoie de tine să ne scrii articolele pe care le publicăm pe site-ul nostru și în social-media, dar și să populezi magazinul online cu pozele produselor și descrierile acestora.

Pentru a te potrivi rolului, trebuie să fii o persoană entuziastă, comunicativă, creativă și inspirată.

Însă, cel mai important este să cunoști limba română la perfecție și să știi să îți adaptezi textul astfel încât motoarele de căutare să poată găsi articolul respectiv (acel SEO despre care se poate să fi auzit).

La fel de important este să știi să faci poze profesionale și să stăpânești aplicații pentru prelucrarea acestora.

Vei avea un job dinamic, creativ și niciodată nu te vei plictisi!

În plus, ai șansa să-ți pui în aplicare cunoștințele tale de marketing și să inițiezi campanii de marketing & PR, bazate pe capacitatea ta de analiză și interpretare a rapoartelor statistice provenite din administrarea site-ului, magazinului onlie sau din social-media.

Sună incitant, nu-i așa? Acum e șansa ta să lucrezi în echipa noastră și să-ți scrii singur viitorul!

Ar putea fi rolul perfect pentru tine, care să te motiveze pentru a trece la un alt nivel al carierei tale!

Ești persoana dornică să se alăture echipei noastre? Aplică aici!