Loading...

Manager Marketing & Proces – Aroma Land

Îți place să faci lucrurile la un alt nivel, dar și să le promovezi?
Manager Marketing & Proces – Aroma Land

Ești persoana cu spirit intraprenorial, care gândește stategii de creștere pentru companie? Gândești și faci ca lucrurile să se întâmple la un alt nivel? Iar activitatea zilnică o vezi ca un întreg proces în care echipa este liantul care face ca roțile să se învârtă?

Avem nevoie de persoane care ştiu cum să motiveze şi să instruiască o echipă, care au ambiţie şi aptitudini excelente de leader – având în acelaşi timp abilități de mediere și comunicare, care știu să îi asculte pe cei din jurul lor și să le ofere soluții.

Rolul tău va fi orientat către atingerea obiectivelor strategige, iar acest lucru presupune să înţelegi importanţa recrutării, instruirii şi perfecţionării echipei tale, a asumării responsabilităţii financiare cu monitorizări ulterioare frecvente şi a planificării şi a organizării departamentului tău în vederea unei eficienţe sporite. De asemenea, înţelegi importanţa de a avea o echipă extraordinară la lucru şi de a păstra zâmbetul pe buzele tuturor membrilor acesteia.

Sper să fii acea persoană creativă și plină de imaginație de care avem nevoie pentru a crea și lansa produse noi, și, de ce nu, de a veni cu idei de promovare pentru acestea.

Ne-ar bucura să decoperim la tine și abilități excelente de comunicare, negociere și vânzare pentru a face o ofertare corectă, întrucât, în activitatea ta vei avea șansa să întâlnești persoane de decizie în negocierea de noi contracte sau pentru a continua o legătură cu aceștia.

Sună destul de provocator pentru tine? Iată şansa ta pentru o carieră ieşită din comun.

 

Ești persoana dornică să se alăture echipei noastre? Aplică aici!